Film review || 13 Going on 30

zondag 6 april 2014

Hoi, mijn naam is Verena van www.ikbenverena.blogspot.nl. Een keer in de twee weken ga ik voor jullie een romantische meiden film reviewen. Deze keer is het 13 Going On 30.

Film: 13 Going On 30
Jaartal: 2004
Cijfer: 7

Jenna is een meisje van 13 jaar en wil graag bij de populaire mensen horen. Haar aller beste vriend en buurjongen heet Matt. Hij is een stevige jongen en wordt gepest. Als Jenna jarig is en een feestje geeft komen de populaire meiden en jongens maar ook haar beste vriend Matt, hij geeft haar een poppenhuis met wenspoeder, Matt ging even weg en de populaire meiden wilden een spelletje spelen, Jenna moet in de kast zitten en er komt zo iemand bij om haar een kus te geven. Als ze in de kast gaat zitten met een blinddoek op wachten tot er iemand komt. Daarna komt Matt er weer bij en de meiden zeggen dat hij in de kast moet gaan om Jenna een kus te geven. Dit doet hij en ondertussen gaat iedereen van het feestje weg.



Jenna kwam erachter dat haar droomjongen haar niet een kus wilde geven en werd boos op Matt, ze stootte tegen het poppenhuis met de wenspoeder aan en zei: ‘ik wil dertig en flirterig zijn’. De volgende ochtend wordt ze wakker als een 30- jarige vrouw. Ze woont samen en is redacteur bij een mode-tijdschrift. Ze had geen contact meer met haar beste vriend Matt en wil hem gaan zoeken. Hij was heel knap geworden maar helaas al verloofd. Jenna en Matt gingen steeds meer met elkaar optrekken en kwamen erachter dat ze verliefd op elkaar werden. Wil je weten hoe dit afloopt? Kijk dan de film!

De trailer: https://www.youtube.com/watch?v=ro5kCfJM_oA


2 opmerkingen:

Super leuk dat je een reactie achter laat! ♥